Αναζήτηση

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

"Άνανδρες ημιπαραιτήσεις και ψιψινισμοί"

Επτάμισυ δισεκατομμύρια άνθρωποι ο παγκόσμιος πληθυσμός, σε περίπτωση που κάποιος αισθάνεται αναντικατάστατος..
Πολλά λέγονται στα καφενεία και στις τοπικές ιστοσελίδες τον τελευταίο καιρό για τη διοίκηση Σουσούδη, τους συνεργάτες του, τους αποστάτες του.. Πολλές σκέψεις περνάνε κι από εμάς που είμαστε δίπλα του και ζούμε κάθε μέρα την αγωνία να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να εξασφαλίσουμε την δύσκολη καθημερινότητα.  Τι είναι σωστό, τι λάθος τι ηθικό, τι πρέπει, τι δεν πρέπει κ.α..  Η αλήθεια είναι πως κάποια στιγμή, αναρωτήθηκα τι έχει γίνει και κάθε μας κίνηση την κρίνουν τόσο κακοπροαίρετα. Πολλές φορές είχα αμφιβολίες, πήγα να μπερδευτώ. Η ανατροφή μου όμως και η ευθύνη σε αυτό που κάνω, δεν μου επέτρεψαν δεύτερες σκέψεις. Από μικρός έμαθα ό,τι ξεκινώ να το τελειώνω. Σε ότι με εμπιστεύονται, να το προσπαθώ και να το καταφέρνω. Κι αν τυχόν δεν το καταφέρνω, να έχω το ήθος και τη δύναμη να δίνω τη σκυτάλη στον επόμενο-αυτόν που θα τα καταφέρει.
Αυτές τις σκέψεις τις κάνω γι αυτούς που έφυγαν ..αλλά είναι εδώ, αλλά και για αυτούς που σκέπτονται να φύγουν ..αλλά είναι ακόμα εδώ. Παρωδία, κυρίες και κύριοι. Όπως αποφασίσατε να πηδήξετε μέσα στο τρένο που βλέπατε ότι σίγουρα θα κερδίσει τις εκλογές του 2014, έτσι να ξαναπηδήξετε και να φύγετε. Το δημοτικό συμβούλιο δεν χρειάζεται γλάστρες. Χρειάζεται ανθρώπους εργατικούς, με όρεξη, με πάθος και αγάπη για την Άνδρο ! Και να θυμάστε πως τα κενά  ..δεν είναι δυσαναπλήρωτα! Εμείς που μείναμε στο πλάι του Δημάρχου, ναι!! Είμαστε ομάδα! Δουλεύουμε νυχθημερόν και έχουμε καταφέρει αρκετά. Προσπαθούμε για το καλύτερο, με υπευθυνότητα για το κοινό καλό και όχι για την προσωπική μας προβολή.
Μένοντας ως ‘ανεξάρτητοι’,αγαπητοί μας πρώην συνεργάτες, κάνετε κακό στον τόπο σας και μόνο! Κοροιδεύετε αυτούς που σας εμπιστεύθηκαν.Μη νομίζετε ότι εκδικείστε  τον Σουσούδη, ή τιμωρείτε τον Λάσκαρη, ή κάποιον άλλο. Τον μόνο που τιμωρείτε είναι τον λαό της Άνδρου. Καταφέρατε το Μπατσί να έχει έναν σύμβουλο (πλειοψηφίας), το Γαύριο έναν, και το Κόρθι έναν.  Αυτό είναι πολύ κακό για τον τόπο. Μόνο ο τόπος μας χάνει με όλο αυτό. Και ο κόσμος καταλαβαίνει. Εσείς φταίτε γι αυτό το κακό, και θα  δεχτείτε τις συνέπειες.
Σας καλώ λοιπόν να αναλάβετε τις ευθύνες σας! Να έχετε τη δύναμη να καταλάβετε πως αυτές οι θέσεις πλέον ανήκουν σε αυτούς που μπορούν να βοηθήσουν τον τόπο μας, και όχι σε παρατηρητές-συμβούλους που απλά κάνουν τους ελεγκτές. Ασχοληθείτε με τα εκλογομαγειρέματά σας λοιπόν και αφήστε αυτούς που θέλουν να δουλέψουν, τώρα. Και όταν θα ξαναζητήσετε την ψήφο του κόσμου, εκείνος θα θυμάται ότι δεν φανήκατε αντάξιοι των προσδοκιών τους, παρά μόνο κρατούσατε θέσεις (πιστεύοντας ότι είναι δικές σας) για να μείνει το νησί μας πίσω!!!Δώστε αμέσως τη θέση σας στον επόμενο σύμβουλο που περιμένει να δουλέψει για το νησί μας!
Η πολιτική απαιτεί ευθείες αποφάσεις. Χωρίς αυτές, καμία κοινωνία δεν μπορεί να προχωρήσει με αποφασιστικά βήματα για την επίλυση των προβλημάτων της. Τα ημίμετρα, τα ‘ολίγον έγκυος’ και τα μισόλογα, δεν βοήθησαν ποτέ!!!

Δημήτρης Λάσκαρης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου